Kienjermusical 2024 Rio aan de Roer.

Zóndaag 4 fibberwarie 2024
13:00 - 17:30


‘t Verhaol.

’t Is ’n groot fees op de zölder van Fleur. Morge höbbe de maedjes sjoolvastelaovend en daonao gaon ze veur ’t eers allein nao de Sjolefestasie op ’t Sjtasieplein. Helemaol te gek netuurlik det alle vrunj bie Fleur in de sjtad kinne blieve sjlaope op de aje zölder.

Ze verheuge zich enorm op de Sjolefestasie en óm alvas in de sjtumming te kómme, downloade ze de Vastelaoves Challenge App. Doe mós elf challenges doon en dan kins se ‘n gratis show winne van diene favoriete Vastelaovesarties.

 Vol entoezjasme waert ‘r mit de eerste challenges gesjtart. Mer dan gebeurt ‘r get wodoor de maedjes obbins in ‘t Carnaval van Rio terech kómme in plaats van in Remunj.

Wie mót det noe? Kómme ze toch nog op tied trök in Remunj veur de Sjolefestasie? Es det mer allemaol good kump…

 

Datum, tied en kaartverkoup

De veursjtèlling is veur de ganse femielie. Opa’s, oma’s, ederein is van herte wilkóm! Op 4 fibberwarie zeen d’r twee veursjtèllinge bie Theaterhotel de Oranjerie in Remunj.

De eerste veursjtèlling begint óm 13:00 oer. De tweede veursjtèlling is óm 16:00 oer.

Nao de veursjtèlling is ‘r nog tied veur ‘ne gezellige naozit wo ederein ónger ‘t genot van ‘n drenkske nog lekker kan naopraote.

Kaertjes koste per sjtök € 11,-  veur leje van D’n Uul en € 12,50 veur neet-leje en zeen te koup bie de resepsie van Theaterhotel de Oranjerie in Remunj.